Archive for November 2009

~~semakin membooolattt~~

Posted by Ciklinn Hasib.

aloha pada semua........ sihattkah korang2 dan korang semua...... hehehhehehe
aku cam biasa on off.... kejap ok kejap tak ok....... nth bila nak ok pun tak taulah...... tapi aku mmg biasa cam ni kalu pegnnat.... mabuskkk yg agak lama.... yg ke -3 ni mabuksss dah kuranggg tapiii sakit pale lakkk yg semakin teruks dan teruks.... apapun ni semua ujiann...dan semoga baby aku sihatttt dan sempurna...... aminnnnnnnn ta tataraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gambar aku yg terbaru...... baru amik smlm.... huhuhuhuhu...





korang tgokklah betapa... besar nya T*T*K aku tu...... muahahahhaah abis ku tukar dah segala yg dalam pun... hahhahahahha mmebesarrrr bagai johan.... huhuhuhuh ramai tanya dah scan ker belom...aku dah scannn sblm ni tapi tak nampak lagi sbb baby still kecik....... erm... app pada 24 hb ni..maybe taulah dah kot gerangan apakah baby kecik dlm peyottt ni......... mama tak kisah baby boy or girl yang pentinggg sihattttt ( tapi kalu girl best kan.... tingin nak beli sepit rambut..hahahahh)

55 comments | Share On: Facebook, Twitter |