Archive for February 2010

~~buat kenangan~~

Posted by Ciklinn Hasib.

sakit pinggang makin teruk... kalu ikut due masih lama lagi...... apapun korang semua doakan aku selamat yerk.........


banyak aktiviti masa cuti baru ni..tapi taklarat nak hapdet.. ni ku gagahkan jua sbb saja utk kenang2an..... huhuhuh ciklinn yg bulat...

Majlis bertunang nadiah sabtu 13 Feb 2010








besday danish jumaat 12 Feb 2010






psttt.......... kak pau linn dha tukar dah tarikh... punyerlah mamai sampai tak perasan tarikh dah ke MAc hahahhahahahah

27 comments | Share On: Facebook, Twitter |

~~twinkle twinkle little star~~

Posted by Ciklinn Hasib.


tak tau nak hapdet apa....... sbb ciklinn sama ja peel pegnant heheheh

meh tgok anak2 sedara ciklinn yg sgt2 coemiii......... geramm sgt2 tgok gamabr budak2....

tak sabar nak tunggu baby lahir...... nak amik gambar baby byk2........ masa aliff n aisy dulu ciklinn tak berpeluangg sbb tak minat.... tapi sejak kenai dunia blog n FP dulu teruss jatuhh chentaaaa dgn gamabr2......



ni semua masa besday boyMuhammad Nazhan Naim Bin Bayzulkama pada hari ahad lepas...



nazhan n ibu.....


Ciklinn sgt suka gambar ni

Siti Hajar Nur Iman




Siti Zulaikha Nur Iman





Acik ya.....

My Happy Family.... tgoklah ciklinn ygg membooolatt

11 comments | Share On: Facebook, Twitter |

~~aku yg semakin tembam~~

Posted by Ciklinn Hasib.

ha tgokklah aku skrg............ tembam tembam dan tembam...... tang idung lom kembang lagiii tapi nampak mcm dah nak kembang gak..... hahhahahahahah



testingg......... testing..... pakcik nikon....
ntah apa2 ntah kan..... ni test mengetest segala mak nenek mode yg ada...

pstt......... sebenarnya tak tau nak hapdet apa..... huhuhuhuh

33 comments | Share On: Facebook, Twitter |

~~Sedang bercinta dgn pakcik NIKON~~

Posted by Ciklinn Hasib.

alhamdulillahh akhirnya dapat jua....... Terima kasih pada suami kuu........

TQ yer abang.....sbb belikan mama DSLR ni.... wah sgt teruja okehh bila tiba2 dia tanya...mama nak DSLR ker..... wahhhh sudahh semestinyalah cik abagg oi.........muahahhahha

dan skrg aku sedangg berkenal kenalan dgn pakcik NIKON tersebut.........

tak pandai guna pun lagi.... duk sibuk baca manual n try n error jer baru.....




status ciklinn terkini

- sgt sibukkk dgn karenah anak2...

- sgt penat dengan kerja-kerja umah (sebab dah sarat skrg)

-yang lain2 mcm biasa...takleh nakk melekat sgtt kat PC sbb pinggang n punggung dah larat nak duduk lama2.... huhuhhuhh

28 comments | Share On: Facebook, Twitter |